Koppert aqualand

Nodige jachthaventechniek

Geplaatst op

Je hebt er vast niet vaak over nagedacht. Wanneer je een bootje huurt gaat er natuurlijk alles aan vooraf, maar het gedeelte waar je bijna nooit over nadenkt is de nodige jachthaven techniek die hierbij komt kijken. Dingen als stroompalen, reddingsmiddelen, en andere watervoorzieningen zijn hard nodig om jou als consument te kunnen laten genieten van een bootritje, of dit nou in een jachthaven of een gracht is.

Elektriciteitsvoorzieningen

Er zijn natuurlijk meerdere technische groothandels die deze voorzieningen kunnen leveren. Een voorbeeld hiervan is de groothandel TecForRec. Zij hebben een site genaamd tecforrec.nl en hier kun je kijken wat voor techniek hierbij komt kijken. Zoals eerder benoemd hebben jachthavens stroompalen, reddingsmiddelen en andere watervoorzieningen nodig om alles veilig, maar ook met goede service te kunnen laten verlopen, hier kan tecforrec.nl hen dan ook van voorzien.

Stroompalen

Waar zijn stroompalen voor nodig? Stroompalen kunnen uiteraard gebruikt worden om boten op te laden. Niet elke boot is elektrisch, maar mocht dit wel het geval zijn is het natuurlijk fijn om je boot op te kunnen laden bij een haven waar je in aanmeert. Mocht je een boot hebben die op benzine loopt heb je een oplaadpaal hoogstwaarschijnlijk niet nodig.

Reddingsmiddelen

Bij tecforrec.nl hebben ze ook verschillende reddingsmiddelen in het geval dat deze nodig zijn. Het komt natuurlijk niet altijd voor dat er iemand de boot uit valt, maar mocht dit wel het geval zijn is het natuurlijk fijn om reddingsmiddelen in de buurt te hebben. De reddingsmiddelen zijn allemaal verschillend, het gaat van een reddingsboei naar een brandblusser naar een reddingsplan voor op het land. Het is allemaal nodig en het is ook zeker fijn om een brandblusser en reddingslijn/boei te allen tijde zelf in je eigen boot te hebben liggen in het geval dat. 

Andere watervoorzieningen

Wat valt er nou precies in de ‘overige’ categorie? Nou bij tecforrec.nl vallen in deze categorie zaken als een waterhaspel, een waterzuil met zelfsluitende waterkraan, een preventiezuil een vuilwaterstation en meer. Ben je iemand die veel vaart dan kun je zeker een kijkje nemen. Mocht je werken bij een jachthaven dan kan het zeker geen kwaad om een kijkje te nemen bij tecforrec en misschien wat dingen te upgraden.

Gerelateerde berichten

Duinrell beleven met korting!

Duinrell, gelegen in het pittoreske Wassenaar, staat bekend als een van de spannendste en meest veelzijdige attractieparken van Nederland. Of je nu...

Lees meer

Rondvaart door Den Haag met Beachzone

Den Haag, vaak geassocieerd met politiek en het koningshuis, heeft veel meer te bieden dan alleen het Binnenhof of Paleis Noordeinde. De stad...

Lees meer

Over ons

Lees de teksten op onze site, zo ben je op de hoogte van schepen, varen en alles wat met de maritieme wereld te maken heeft.

Contactgegevens

Via info @ koppert-aqualand.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden